Maatwerk

Al onze cursussen/opleidingen worden uitsluitend per organisatie "Op Maat" verzorgd. Er wordt afgestemd op het niveau en de opleidingsvraag van de deelnemers. De cursist bepaalt daardoor mede zelf de omvang en de diepgang van de cursus. 

Onze opleidingsadviseurs ondersteunen bij het scherp krijgen van de opleidingsvraag en adviseren bij de juiste oplossingsrichting. Voorafgaand wordt altijd getoetst of opleiding en training het juiste medium is.
Advies richt zich zowel op individuele als op maatwerk- vragen.
Onze adviseurs zijn in vaste dienst, beschikken over de juiste kwalificaties en zijn op de hoogte van de opleidingsmarkt en didactische leervormen.

Microsoft opleidingen / MS-Office

Microsoft Office is ontworpen voor het zakelijk computergebruik. In Microsoft Office zijn de deelpakketten Word, Excel, Outlook, Access en PowerPoint tot een krachtig geheel samengevoegd.

Voor Microsoft Office geldt dat het geheel meer is dan de som der delen. Om bijvoorbeeld een offerte te maken kijkt u eerst in Access naar het bestedingsgedrag van uw cliënt. Vervolgens typt u de offerte in Word waarbij u voor het rekenwerk een uitstapje maakt naar Excel. Speciale opmaakfuncties helpen u dit document een perfecte lay-out te geven voor dat u het afdrukt. Om het resultaat snel bij uw cliënt te krijgen e-mailt u het met Outlook. Tenslotte overtuigt u uw cliënt met een PowerPoint presentatie. Succes verzekerd!

Openoffice

Is een open-source project met als doelstelling "De ontwikkeling van hét internationale kantoorpakket, beschikbaar voor de voornaamste besturingssystemen, met toegang tot alle functies en gegevens via open, componentgebaseerde API's en een op XML gebaseerd bestandsformaat".

OpenOffice.org
Is bovendien de naam van het product van die ontwikkeling: een voor iedereen gratis kantoorpakket met modules voor onder andere tekstverwerking, spreadsheet, vectorgrafiek, en presentatie. Qua veelzijdigheid en bediening vergelijkbaar met de meest gebruikte commerciële kantoorpakketten, is de huidige versie zowel thuis als op het werk uitstekend toepasbaar!

Dynamics-Nav

Onze Dynamics-Nav Trainingen zijn geschikt voor nieuwe gebruikers en om meer inzicht te verschaffen bij bestaande gebruikers.Onze standaardtrainingen bieden we aan in afstemming met een klant, op een door de klant gewenste locatie en datum. U kunt bepalen hoeveel deelnemers aanwezig zijn, van 1 tot maximaal 8. Wij kunnen dus zelfs persoonlijke (één op één) training geven, in de praktijk een zeer effectieve vorm van training. Omdat het geen openbare training is maar exclusief voor uw bedrijf, kunnen wij desgewenst de te behandelen onderdelen tezamen met u vooraf afstemmen.