Cursus Microsoft Publisher


Microsoft Publisher Opleidingen en TrainingenMet Microsoft Office Publisher maakt u snel en eenvoudig uw eigen nieuwsbrieven, folders, websites, mailings en andere soorten publicaties. Door gebruik te maken van (veelal) ingebouwde sjablonen maakt u simpel een eigen ontwerp. Kortom met deze applicatie van Microsoft Office kunt u alle kanten op. De cursus Microsoft Office Publisher helpt u al deze vaardigheden onder de knie te krijgen.

Microsoft Office Publisher

De cursus Microsoft Office Publisher is bedoeld voor een ieder die zich wil bekwamen in het maken van een professioneel ogende nieuwsbrief, folder, website, mailing en andere soorten publicaties voor zakelijke toepassingen.

Voor meer informatie over een specifieke Microsoft Office Publisher cursus kunt u contact opnemen met Arendshorst Informatica Opleidingen via het telefoonnummer 06 - 517 53 105

Onderwerplijsten van de cursus Microsoft Publisher
De onderwerplijsten van de MS Publisher sturen wij u graag toe. Voor het aanvragen hiervan graag onderstaand formulier invullen.

 

 Microsoft Publisher Opleidingen en Trainingen 2

 

 

Meer info?

Maatwerk

Al onze cursussen/opleidingen worden uitsluitend per organisatie "Op Maat" verzorgd. Er wordt afgestemd op het niveau en de opleidingsvraag van de deelnemers. De cursist bepaalt daardoor zelf de omvang en de diepgang van de cursus.

Actie!

Meld u voor 10 april 2020 aan voor één van onze cursus Publisher en ontvang 25% korting op het lesmateriaal! Actie geldt ook bij Word, Excel, Access, Outlook en Powerpoint.

 

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.