Microsoft opleidingen regio Utrecht

Informatica Opleidingen Arendshorst geeft bedrijfsopleidingen voor beginners en gevorderden in Microsoft Office, Windows, Frontpage, VBA en Project. Ook verzorgen wij Migratie trajecten "Op Maat'' bijvoorbeeld van Microsoft Office 2003 of 2007 naar MS Office 2010.

Al onze cursussen/opleidingen worden verzorgd door enthousiaste en vakbekwame docenten (uit de praktijk) met een ruime ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers. De opleidingen worden gegeven in onze eigen cursusruimte, voorzien van de modernste apparatuur en software of in-company bij de opdrachtgever.

Aan de rechterkant van deze pagina treft u een greep aan van de opleidingen die wij verzorgen.

Regio Utrecht

We hebben inmiddels vele organisaties in en rondom Utrecht geholpen om hun computervaardigheden naar een hoger plan te tillen. Zowel kleine als grote organisaties maken gebruik van onze diensten. De kracht van Informatica Opleidingen Arendshorst ligt op de praktijk en dan niet zomaar de praktijk, maar uw praktijk. We kijken hoe u nu werkt, wat uw gewenste werkwijze is en welke kennis daarvoor nodig is. Op basis hiervan maken we, desgewenst, een "Op Maat" training/cursus.

Dit kan bij ons in onze goed uitgeruste trainingslocaties in Nieuwegein en Veenendaal, maar ook bij u op locatie. In enkele gevallen verzorgen wij ook trainingen op externe locaties. Hierbij kunt u denken aan vergader-, congrescentra en/of hotels. Hieronder enkele voorbeelden van deze locaties in de regio Utrecht:

 

Opleidingen die veel in de regio gevolgd worden

Excel

Microsoft Excel 2010
Werkt u met getallen en moet u op basis van die getallen beslissingen nemen? Dan is MS Excel voor u de oplossing. U voert uw getallen in en geeft aan wat er berekend moet worden. Microsoft Excel voert alle berekeningen in een fractie van een seconde uit. Microsoft Excel is ideaal voor het maken van rekenmodellen voor bijvoorbeeld het bepalen van uw verkoopprijs of het maken van offertes.

Lees verder

 Project

Microsoft Project 2010
Microsoft Project is wereldwijd het meest gebruikte projectmanagement programma. Een erg krachtig hulpmiddel bij het efficiënt plannen, toepassen en communiceren van project informatie. Microsoft Project is een dynamisch en gebruiksvriendelijk programma. Wijzigingen in bijvoorbeeld planning, budget en deadlines zijn zeer gemakkelijk aan te brengen. En natuurlijk is het uiterst efficiënt in samenwerking met andere Microsoft Office toepassingen.

Lees verder

 Word

Microsoft Word 2010
Microsoft Office Word is het meest toegepaste tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Word maakt uw werk een stuk aangenamer en neemt u vrijwel alle opmaak- en correctiewerk uit handen. U kunt uw aandacht volledig richten op de inhoud van de tekst. Is uw document klaar, dan kunt u het afdrukken, opslaan of rechtstreeks e-mailen met behulp van MS Word.

Lees verder

Overzicht van alle cursussen

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.