Cursussen

Informatica Opleidingen Arendshorst heeft twee vestigingen in de provincie Utrecht namelijk: Veenendaal en Nieuwegein. Informatica Opleidingen Arendshorst geeft computercursussen voor beginners en gevorderden in Microsoft Office, Windows, Frontpage, VBA en Project. Eveneens opleidingen OpenOffice.org (Calc, Writer,Impress en Draw).
Voor professionals verzorgen wij computercursussen binnen de vakgebieden Service Management, Project Management , Application Management, Procurement Management en Technische opleidingstrajecten van Microsoft.

Maatwerk

Al onze computercursussen en opleidingen zijn maatwerk. Ze worden afgestemd op het niveau en de opleidingsvraag van de deelnemers. De cursist zelf bepaalt de omvang en de diepgang van de computercursus.

Al onze computercursussen en opleidingen worden verzorgd door enthousiaste en vakbekwame docenten uit de praktijk met een ruime ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers. De opleidingen worden gegeven in onze eigen cursusruimte in de regio van Utrecht en Arnhem/Nijmegen, voorzien van de modernste apparatuur en software of landelijk In-Company bij de opdrachtgever.

Via een checklist worden de cursus onderwerpen en modules aangegeven.

Kleine groepen

Om de cursisten zo veel mogelijk individuele aandacht te kunnen geven, werken wij met kleine groepen(drie tot acht deelnemers). Op verzoek verzorgen we ook individuele cursustrajecten, waarbij de deelnemer (alleen voor office opleidingen) een collega kan meenemen naar de computercursus. Voor deze tweede deelnemer zijn de lessen gratis.

Klik hier voor meer informatie over een specifieke computercursus in uw regio. Of neem contact op met Informatica Opleidingen Arendshorst via het telefoonnummer 06 - 517 53 105

 


 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.