Cursus Microsoft Access

Microsoft AccessMicrosoft Access is het krachtige databaseprogramma van Microsoft. Of het nu gaat om een eenvoudig NAW-bestand of een complex systeem met daarin bijvoorbeeld alle gegevens rond de orderverwerking, met Microsoft Access verwerkt u de afzonderlijke gegevens tot overzichtelijke staten. Door het goed kunnen bijhouden van bijvoorbeeld uw adresgegevens kunt u snel een gerichte mailing sturen naar uw klanten.

Informatica Opleidingen Arendshorst beschikt over een drietal verschillende Microsoft Access cursussen namelijk:

Basistraining Microsoft Access

Meer info

Aan het einde van deze basiscursus MS Access kunt u werken met data in bestaande databases, kleine wijzigingen in de structuur van een Microsoft Access database aanbrengen en zelf een eenvoudige Access database aanmaken

.Access afbeelding

Een aantal onderwerpen die o.a. aan de orde kunnen komen zijn:

 • Databases maken
 • Records filteren
 • Rapporten maken
 • Tabel wergave aanpassen
 • En nog veel meer!
Neem direct contact met ons op voor meer informatie. 
 

Vervolgcursus Microsoft Access

Meer info

De vervolgcursus Microsoft Acces sluit aan op de basiscursus MS Access. Het accent ligt hier op het maken van invoermaskers, complexe query's, formulieren en rapporten in Microsoft Access.

Access cursus

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen:

 • Externe gegevens importeren
 • Querys's maken, aanpassen, wijzigen
 • Rekenvelden maken
 • Samengestelde Query's
 • Formulieren maken
 • En nog veel meer!
Neem direct contact met ons op voor meer informatie. 
 

Maatwerktraining Microsoft Access

Meer info

Naast de basistraining Microsoft Access en vervolgtraining Microsoft Access stellen wij - zonder meerprijs – MS Access cursussen samen die volledig zijn toegespitst op uw specifieke bedrijfssituatie. Een maatwerktraining Microsoft Access kan een selectie van onderwerpen uit de basis- en/of vervolgcursus Microsoft Access bevatten. De duur van een maatwerktraining MS Acces wordt bepaald door de te behandelen onderwerpen.

 

Voor meer informatie over een specifieke Microsoft Access cursus kunt u contact opnemen met Arendshorst Informatica Opleidingen via het telefoonnummer 06-51753105

Onderwerplijsten van de cursus Microsoft Access
De onderwerplijsten van de MS Access Basiscursus en MS Acces vervolgcursus sturen wij u graag toe. Voor het aanvragen hiervan graag onderstaand formulier invullen.

Access

 

Actie!

Meld u voor 31oktober 2022 aan voor één van onze Microsoft Office cursussen en ontvang 25% korting op het lesmateriaal! Actie geldt bij Word, Excel, Access, Outlook en Powerpoint.

Offerte aanvragen?

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.