Microsoft opleidingen / Internet Explorer

Als u dit leest, bent u aan het "internetten". Misschien wel door middel van Internet Explorer. U bent ongetwijfeld overtuigd van het nut van het World Wide Web (WWW). U treft er een overweldigende hoeveelheid informatie aan. Leer efficiënt zoeken in deze enorme informatiebron met behulp van onze cursus Internet Explorer!

CURSUS: Zoeken op Internet

Meer info

De cursus Zoeken op Internet bevat een korte inleiding op het Internet: WWW, zoekmachines, email, enz. Het accent ligt op het werken met zoekmachines.

 

Voor meer informatie over een specifieke Microsoft Internet Explorer cursus kunt u contact opnemen met Arendshorst Informatica Opleidingen via het telefoonnummer 06 - 517 53 105

Onderwerplijsten van de cursus Microsoft Internet Explorer
De onderwerplijsten van de MS Internet explorer sturen wij u graag toe. Voor het aanvragen hiervan graag onderstaand formulier invullen.

 

Maatwerk

Al onze cursussen/opleidingen worden uitsluitend per organisatie "Op Maat" verzorgd. Er wordt afgestemd op het niveau en de opleidingsvraag van de deelnemers. De cursist bepaalt daardoor zelf de omvang en de diepgang van de cursus.

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.