Cursus Microsoft Outlook

Microsoft OutlookDe ontwikkeling van het communicatiemedium e-mail is ongekend. Van jong tot oud: iedereen mailt. Daarom is een cursus Microsoft Outlook zeker niet overbodig. Microsoft Outlook kan tegenwoordig veel meer dan alleen berichten versturen. Microsoft Outlook is zonder twijfel het meest gebruikte e-mail programma ter wereld.
Met MS Outlook beheert u alle belangrijke gegevens voor de bedrijfsvoering. U kunt met Microsoft Outlook probleemloos agenda´s bijhouden, takenlijsten opstellen, adressen van uw relaties beheren, e-mailen, telefoneren, vergaderingen beleggen en documenten beheren in Microsoft Outlook

 Informatica Opleidingen Arendshorst beschikt over een tweetal Microsoft Outlook cursussen. Hieronder vindt u een opsomming van de MS Outlook cursussen:

Standaard Cursus Microsoft Outlook

Meer info

In de standaard cursus MS Outlook leert u alle ins en outs van het e-mailen, agenda's bijhouden, taken maken en uitdelen, vergaderingen beleggen en contactpersonen beheren in Microsoft Office Outlook.

 

Maatwerkcursus Microsoft Outlook

Meer info

Naast de standaard training Microsoft Outlook stellen wij - zonder meerprijs – MS Outlook trainingen samen die volledig zijn toegesneden op uw specifieke bedrijfssituatie. Een Microsoft Office maatwerkcursus kan een selectie van onderwerpen uit de standaardcursus Outlook bevatten, maar er kunnen ook extra onderwerpen worden toegevoegd aan de cursus. De duur van een Microsoft Outlook maatwerktraining wordt bepaald door de te behandelen onderwerpen.

 

Voor meer informatie over een specifieke Microsoft Outlook cursus kunt u contact opnemen met Arendshorst Informatica Opleidingen via het telefoonnummer 06-51753105

Onderwerplijsten van de cursus Microsoft Outlook
De onderwerplijsten van de MS Outlook standaardcursus en MS Outlook maatwerkcursuscursus sturen wij u graag toe. Voor het aanvragen hiervan graag onderstaand formulier invullen.

 

Actie!

Meld u voor 31oktober 2022 aan voor één van onze Microsoft Office cursussen en ontvang 25% korting op het lesmateriaal! Actie geldt bij Word, Excel, Access, Outlook en Powerpoint.

Offerte aanvragen?

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.