Cursus Microsoft Powerpoint

Microsoft PowerpointMoet u wel eens toespraken houden, plannen uitleggen of resultaten presenteren?
Dan is Microsoft PowerPoint voor u het ideale presentatieprogramma. Met het programma Microsoft Office PowerPoint kunt u in een handomdraai flitsende presentaties maken. U hoeft beslist geen expert te zijn op het gebied van multimedia of grafische vormgeving om met Microsoft PowerPoint een perfecte presentatie te maken. Overzichtelijke opsommingen, mooie afbeeldingen, stroomdiagrammen, zelfs animaties en geluid zijn allemaal met MS PowerPoint te maken.
Met Microsoft PowerPoint overtuigt u uw publiek! Presentaties die u met Microsoft PowerPoint maakt kunt u op een andere computer afdraaien zonder dat op die computer MS PowerPoint is geïnstalleerd.

Cursus Microsoft Powerpoint

Meer info

In de cursus Microsoft PowerPoint leert u dia´s aanmaken en bewerken, overgangseffecten tussen de dia´s instellen, staaf- en lijndiagrammen maken, enz. Aan het einde van deze MS PowerPoint cursus bent u in staat professionele Microsoft PowerPoint presentaties te maken.

 

Maatwerkcursus Microsoft Powerpoint

Meer info

Naast de standaardtraining Microsoft PowerPoint stellen wij - zonder meerprijs - trainingen samen die volledig zijn toegesneden op uw specifieke bedrijfssituatie. Een maatwerkcursus PowerPoint kan een selectie van onderwerpen uit de standaardcursus Microsoft PowerPoint bevatten, maar er kunnen ook extra onderwerpen worden toegevoegd. De duur van een maatwerktraining Microsoft Powerpoint wordt bepaald door de te behandelen onderwerpen.

 

Informatica Opleidingen Arendshorst adviseert u graag over de mogelijkheden van een specifieke Microsoft PowerPoint cursus. U kunt contact opnemen met Arendshorst Informatica Opleidingen via het telefoonnummer 06-51753105.

Onderwerplijsten van de cursus Microsoft Powerpoint
De onderwerplijsten van de MS Powerpoint standaardcursus en MS Powerpoint maatwerkcursus sturen wij u graag toe. Voor het aanvragen hiervan graag onderstaand formulier invullen.

 

Actie!

Meld u voor 31oktober 2022 aan voor één van onze Microsoft Office cursussen en ontvang 25% korting op het lesmateriaal! Actie geldt bij Word, Excel, Access, Outlook en Powerpoint.

Offerte aanvragen?

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.