Cursus Microsoft Project

Microsoft ProjectMicrosoft Office Project is wereldwijd het meest gebruikte projectmanagement programma en is primair bedoeld om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Tevens is Microsoft Project een erg krachtig hulpmiddel bij het efficiënt toepassen en communiceren van project informatie. Microsoft Project is een dynamisch en gebruiksvriendelijk programma. Wijzigingen in bijvoorbeeld planning, budget en deadlines zijn zeer gemakkelijk aan te brengen in MS Project. En natuurlijk is het uiterst efficiënt in samenwerking met andere Microsoft Office toepassingen.

Onze docenten zijn gespecialiseerd in MS Project en verzorgen niet alleeen uw training maar geven ook vrijblijvend adviezen over hoe bepaalde gespecialiseerde trajecten in te regelen.

Informatica Opleidingen Arendshorst beschikt over een tweetal Microsoft Project cursussen namelijk:

Standaard Cursus Microsoft Project

Meer info

In de standaard cursus MS project leert u o.a. complexe projecten overzichtelijk op te zetten, projecten consolideren, koppelen in statusrapporten genereren in Microsoft Project.Cursussen Nederland

Een aantal onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

  • Configureren Project naar eigen inzicht
  • Gebruik van de verschillende werkvensters
  • Project definitie 
  • Afwijkende kalenders voor speciale doelgroepen 
  • Onderscheiden verschillende taaktypes
  • Resources definiëren 
  • Resources aan taken toewijzen 
  • Rapportage mogelijkheden 
  • Voortgangsbewaking methoden en technieken 
  • En nog veel meer!
Neem direct contact met ons op voor meer informatie. 
 

Maatwerkcursus Microsoft Project

Meer info

Naast de standaardcursus Microsoft Project stellen wij – zonder meerprijs – Microsoft Project cursussen samen die volledig zijn toegesneden op uw specifieke bedrijfssituatie. Een maatwerkcursus Microsoft Project kan een selectie van onderwerpen uit de standaardcursus MS Project bevatten, maar er kunnen ook extra onderwerpen worden toegevoegd. De duur van een maatwerktraining Microsoft Project wordt bepaald door de te behandelen onderwerpen in de cursus.

 

Informatica Opleidingen Arendshorst adviseert u graag over de mogelijkheden van een specifieke Microsoft Project cursus. U kunt contact opnemen met Arendshorst Informatica Opleidingen via het telefoonnummer 06-51753105

Onderwerplijsten van de cursus Microsoft Project 
De onderwerplijsten van de MS Project cursus sturen wij u graag toe. Voor het aanvragen hiervan graag onderstaand formulier invullen.

 

Actie!

Schrijf u nu in met uw organisatie voor een  2 daagse MS Project training bij u op locatie en ontvang 25% korting op het totale project ( incl. studiemateriaal)  
Voorwaarden:
minimaal 4 deelnemers, inschrijven t/m 31oktober 2022 en het traject dient voor 30 november 2022 te zijn voltooid.

 

Offerte aanvragen?

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.