Microsoft opleidingen Windows.

Windows vormt de basis voor een zorgeloos computergebruik. Windows zorgt er voor dat uw toepassingsprogramma's zoals Word, Excel, Access, enzovoort kunnen werken en biedt daarnaast de gebruiker tal van handige opties. Er zijn diverse versies van Windows in gebruik: Windows NT, Windows 2000, Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows XP, Windows Vista en windows 7. Hoewel ze technisch sterk verschillen zal de gebruiker het verschil nauwelijks merken.
Windows 7 is de nieuwste versie van Microsoft en ook hiervoor verzorgen wij "op maat" cursussen.

CURSUS: PC-ORIËNTATIE / WINDOWS

Meer info

De cursus PC-ORIËNTATIE / WINDOWS is bedoeld voor hen die nog geen of weinig ervaring hebben met het werken met computers. U leert de belangrijkste onderdelen van de computer, starten en afsluiten van programma's, uw computer verkennen met de Windows Verkenner, bestanden kopiëren en verplaatsen, enz. De cursus PC-ORIËNTATIE / WINDOWS bestaat uit 1 les.

Windows Vista isn windows 7 zijn de nieuwste versies van Windows en ook hiervoor verzorgen wij cursussen.

 

CURSUS: Maatwerk Windows en/of PC-ORIËNTATIE

Meer info

Naast de standaardcursus PC-ORIËNTATIE / WINDOWS stellen wij - zonder meerprijs - cursussen samen die volledig zijn toegesneden op uw specifieke bedrijfssituatie. Een maatwerkcursus kan een selectie van onderwerpen uit de standaardcursus PC-ORIËNTATIE / WINDOWS bevatten, maar er kunnen ook extra onderwerpen worden toegevoegd. De duur van een maatwerktraining wordt bepaald door de te behandelen onderwerpen.

 

Voor meer informatie over een specifieke Microsoft PC-orientatie/Windows cursus kunt u contact opnemen met Arendshorst Informatica Opleidingen via het telefoonnummer 06 - 517 53 105

Onderwerplijsten van de cursus Microsoft Windows en/of PC-Orientatie 
De onderwerplijsten van de MS Windows en/of PC-Orientatie  sturen wij u graag toe. Voor het aanvragen hiervan graag onderstaand formulier invullen.

 

Maatwerk

Al onze cursussen/opleidingen worden uitsluitend per organisatie "Op Maat" verzorgd. Er wordt afgestemd op het niveau en de opleidingsvraag van de deelnemers. De cursist bepaalt daardoor zelf de omvang en de diepgang van de cursus.

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.