Applicatie beheer

Bijna binnen ieder bedrijf is er een medewerker die verantwoordelijk is voor de technische werking van de automatisering. Vaak is deze medewerker ook verantwoordelijk voor het beheer van Microsoft Dynamics® NAV.

In deze training krijgt u een overzicht van de technische en de organisatorische aspecten van het beheer. De training heeft tot doel om de applicatiebeheerder en zijn/haar vervanger in staat te stellen om de taken die voor het beheer van de installatie relevant zijn uit te kunnen voeren.Zoals bijvoorbeeld de stappen die moeten worden uitgevoerd voor nieuwe gebruikers of installatie van nieuwe objecten van de leverancier. Daarnaast wordt kort ingegaan op de installatie (server en client) van Navision zelf.

Andere onderwerpen die tot systeembeheer behoren, zoals de hardware, het netwerk etc., vallen buiten het kader van deze training.

Doelgroep
Deze cursus is gericht op medewerker die verantwoordelijk is voor de installatie en het beheer van Microsoft Dynamics® NAV. (de applicatiebeheerder).


Voor meer informatie over een specifieke Dynamics-Nav cursus kunt u contact opnemen met Arendshorst Informatica Opleidingen via het telefoonnummer 06 - 517 53 105, of door invulling van onderstaand formulier.

 

Informatie aanvragen








Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.