Microsoft opleidingen / VBA/VBS

Wie binnen de programma's van Microsoft Office bepaalde handelingen bij herhaling moet uitvoeren doet er verstandig aan hiervoor een macro te maken. Een macro is te omschrijven als een klein programma. Dat binnen de applicatie opereert en gemakkelijk door u zelf gemaakt kan worden. Met name binnen  Excel, Word en Access is het maken van macro's heel erg makkelijk.

 Informatica Opleidingen Arendshorst beschikt over een tweetal Microsoft VBA/VBS cursussen. Hieronder vindt u een opsomming van de Microsoft VBA/VBS cursussen:

CURSUS: Standaard Cursus VBA/VBS

Meer info

In de cursus VBA leert u op eenvoudige wijze veel voorkomende formulieren /sjablonen te maken in VBA om uw dagelijkse en veel terugkerende handelingen efficiënt en doelmatig toe te passen. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan inkoopformulieren, tijdregistratie- modellen, bestelformulieren, kasboeken etc.

 

CURSUS: Maatwerk Cursus VBA/VBS

Meer info

Naast de standaard Visual Basic for Applications/Scripting cursus stellen wij - zonder meerprijs - VBA/VBS cursussen samen die volledig zijn toegesneden op uw specifieke bedrijfssituatie. Een maatwerkcursus kan een selectie van onderwerpen uit de standaard cursus Visual Basic for Applications/Scripting bevatten. De duur van een maatwerktraining VBA/VBS wordt bepaald door de te behandelen onderwerpen.

 

Voor meer informatie over een specifieke Microsoft VBA/VBS cursus kunt u contact opnemen met Arendshorst Informatica Opleidingen via het telefoonnummer 06 - 517 53 105.

Onderwerplijsten van de cursus Microsoft VBA/VBS
De onderwerplijsten van de MS VBA/VBS sturen wij u graag toe. Voor het aanvragen hiervan graag onderstaand formulier invullen.

 

Maatwerk

Al onze cursussen/opleidingen worden uitsluitend per organisatie "Op Maat" verzorgd. Er wordt afgestemd op het niveau en de opleidingsvraag van de deelnemers. De cursist bepaalt daardoor zelf de omvang en de diepgang van de cursus.

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.