Waarom kiezen voor ons?


klaslokaal Informatica Opleidingen Arendshorst geeft bedrijfsopleidingen voor beginners en gevorderden (inmiddels meer dan 30 jaar) in Microsoft Office, Windows, VBA en  MS Project. Migratie trajecten bijvoorbeeld naar MS Office 365 verzorgen wij per organisatie " Op Maat"
Eveneens verzorgen wij opleidingen OpenOffice.org (Calc, Writer,Impress en Draw)
Voor professionals verzorgen wij opleidingen binnen de vakgebieden Service Management, Project Management , Application Management, Procurement Management en Technische opleidingstrajecten van Microsoft.


Specialisme
Informatica opleidingen Arendshorst is van oudsher gespecialiseerd in Microsoft Office-, Windows- en Internetopleidingen op maat voor zowel beginners als gevorderden. Ook bieden wij naast dit uitgebreide pakket aan Microsoft opleidingen de trainingen Dynamics NAV aan voor zowel gebruikers als consultants.

Cursisten die bij ons deelnemen aan de technische trainingen van Microsoft  bieden wij een gedegen opleidingstraject aan met als doel het behalen van een (internationaal erkend) certificaat als bewijs van technische kennis en expertise.


Al onze cursussen/opleidingen worden verzorgd door enthousiaste en vakbekwame docenten (uit de praktijk) met een ruime ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers. De opleidingen worden gegeven in onze eigen cursusruimte, voorzien van de modernste apparatuur en software of in-company bij de opdrachtgever.

Zo zijn we begin jaren 80 gestart

Maatwerk (Migratietrajecten))
Al onze cursussen/opleidingen  en Migratietrajecten zijn maatwerk. Ze worden afgestemd op het niveau en de opleidingsvraag van de Klant/deelnemers. De klant/cursist zelf bepaalt de omvang en de diepgang van de cursus.

Via een checklist worden de cursusonderwerpen/modules aangegeven.

Om de cursisten zo veel mogelijk individuele aandacht te kunnen geven, werken wij met kleine groepen(drie tot acht deelnemers). Op verzoek verzorgen we ook individuele cursustrajecten, waarbij de deelnemer (alleen voor office opleidingen) een collega kan meenemen. Voor deze tweede deelnemer zijn de lessen gratis.