Partners

Co-maker
Co-maker ontwikkelt en levert software oplossingen voor specifieke markt niches in Europa, waarbij een hoge graad van marktkennis benodigd is.
Website: www.co-maker.nl

 

Drielingh
Drielingh levert MindManager, een product waarmee u eenvoudig informatie verzamelt, structureert en distribueert.
Uiteraard verzorgt Drielingh ook de bijbehorende opleidingen.
Website: www.drielingh.nl

 


Enquire IT
Enquire IT verzorgt verschillende soorten trainingen. Naast onze standaard trainingen verzorgen wij ook training op maat.

Website: www.enquireit.nl

 

Schildersinfo 
Vooral uw vragen op schilders gebied

Klik hier voor link:

http://www.schilder-info.nl" title="Schilder">www.schilder-info.nl> 

 

Itémedical
ItéMedical BV is sinds haar oprichting zeer succesvol in de markt van specialistische klinische software applicaties specifiek gericht op de Critical Care afdelingen van de Nederlandse ziekenhuizen.
Website: www.itemedical.nl

 

Logo Lagant

Lagant
Lagant is gespecialiseerd in de realisatie van veranderingen middels tijdelijke managementvormen zoals Project- en Programmamanagement. Bij het toepassen van deze managementvormen hebben wij oog voor zowel de harde als de zachte elementen van deze managementvormen.
Website: www.lagant.nl

 

 

Mprise
Mprise B.V .is een door Microsoft gecertificeerd opleidingsinstituut voor Navision en Axapta.
Website: www.mprise.nl

 

Q-ray
Q-ray biedt maatwerk oplossingen voor ICT vraagstukken in de vorm van advies, ontwikkeling, realisatie en implementatie.
Website: www.q-ray.nl

 

logo Topbaan Topbaan

Als opdrachtgever  wilt u medewerkers die bij  u passen en in het bezit zijn van een diploma op minimaal HBO (werk- en denkniveau). U wilt investeren in kandidaten die willen werken met inzet en plezier, dan bent u bij Topbaan aan het juiste adres. Topbaan draagt passende kandidaten aan bij uw vacature of opdracht. 
Website: www.top-baan.nl